Bij Alpha wordt je echt gehoord...

We zitten in het appartement van Hennie aan de Houtwal in Groenlo. Hennie doet al drie jaar mee in het Alphateam. Maria, haar vriendin, heeft het vorig seizoen de Alphacursus gevolgd. Samen praten zij over wat Alpha voor hen betekent.

 

Bij Alpha wordt je echt gehoord…

 

Maria: Ik ben door Hennie bij de Alpha cursus terecht gekomen. Ik was ruim twee jaar geleden erg ziek. Daarover wil ik niet uitweiden. Maar Hennie vroeg me: goh ga toch eens mee. Dat was voor mij best een stap. Ik wilde zelf wel graag wat meer verdieping. Ik heb daarin gewoon mijn gevoel gevolgd.

Hennie: Nadat ik de Alpha cursus had gevolgd werd ik gevraagd of ik mee wilde doen een volgende cursus te organiseren. De Alpha cursus had mij erg goed gedaan, ik had er veel zelfvertrouwen door gekregen.

Lees verder

Alphacursus

LICHT organiseert elk najaar een Alphacursus. De laatste drie jaar in samenwerking met de St Paulusparochie te Groenlo.

Bij de Alphacursus kun je kennis maken met basisvragen van het christelijke geloof. Vragen naar de identiteit van Jezus, waarom Jezus stierf aan het kruis, hoe het zit met bijbellezen en bidden, wie is de heilige Geest. In 10 avonden maak je kennis met deze en andere thema's van het geloof. Elke cursusavond starten we om half 7 met een maaltijd. De cursusavond is om half 10 afgelopen. De introdutieavond voor de cursus is op woensdagavond 3 oktober. Heb je interesse in de Alphacurus neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , loop een keer binnen in onze winkel. Of bel met Hennie te Focht 06 30339122.

Activiteiten Volwassenen

Geen komend evenement!


Realisatie Barend Schimmel & Parameda