Vrouweninloop

Elke dinsdag is er vrouweninloop van 10 tot 12 uur.

De vrouweninloop is bedoeld om als vrouwen van verschillende generaties en culturen elkaar te ontmoeten en elkaar te bemoedigen.

Interview ELNA

"Onze droom: vrouwen met elkaar verbinden"

 

FotouitdeELNAokt20155Lichtenvoorde - De laatste bezoeker van de vrouweninloop is net vertrokken en een ontmoeting met drie van de vier initiatiefnemers van de vrouweninloop volgt: Nellie, Alice en Dinie. Ze hebben een voldaan gevoel. Er was een goede sfeer maar er waren nog wel wat stoelen over. Het was inmiddels de vierde dinsdag dat de vrouweninloop open was en ze zijn blij met de respons en kijken uit naar wat er nog meer komen gaat. Maar wat heeft hen ertoe gebracht om dit initiatief te realiseren? "We willen iets organiseren wat voor vrouwen gezellig is om naar toe te komen. Voor alle vrouwen maar speciaal voor hen die geregeld thuis zitten en een plek zoeken om er even uit te zijn. Ook willen we graag mensen van verschilllende culturen met elkaar verbinden. Het valt ons op dat mensen snel commentaar hebben op anderen, maar als je elkaars verhalen kunt aanhoren dan komt er ook meer begrip voor elkaar. Daar wordt de wereld een beetje lichter van. Als je verschillende mensen bij elkaar brengt kan er ook ruimte en verdraagzaamheid ontstaan."

Lees verder

Open maaltijd

De open maaltijd is ingepland voor zaterdag 2 juni. Het is de laatste open maaltijd voor de zomervakantie en we plannen een BBQ. Details over de BBQ komen in de volgende info, maar de opgave voor deze BBQ is uiterlijk op zondag 27
mei. Een eigen bijdrage van € 5 euro per persoon wordt gevraagd voor deze maaltijd. Opgave voor de maaltijd kan bij Anja Koerntjes of in de winkel….

Meer artikelen...

  1. Open maaltijd

Activiteiten Volwassenen

Geen komend evenement!


Realisatie Barend Schimmel & Parameda